Välkommen till Örbyhus trädgårdsförening

Medlemsutsick hösten 2022

Kära medlemmar,
Nu är hösten här min sina vackra färger. Det finns en hel del att njuta av fortfarande utomhus, eller varför inte sitta inne och titta ut på det vackra? Vi har en del aktiviteter planerade för både hösten och våren. Vårens aktiviteter är ännu inte datumsatta, detkommer senare. Hoppas vi ses på några av våra träffar framöver!

Vi hoppas att se er vid kommande aktiviteter & påminner samtidigt om:
• årsavgiften för 2022 (100 kr för enskild, 150 kr för familj). Bankgiro 5299-6550 eller Swish 1233112588 (glöm inte att skriva ditt namn)
• maila oss din mailadress (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) om du får denna info på papper. Det underlättar mycket för oss om vi kan maila ut information.
Vi önskar er en vacker och varm vår,

Medlemskort

Som vi också beslutat tidigare så kommer vi istället för medlemskort (som ska tryckas och distribueras) ha en medlemslista på ICA för rabatten där. Den kommer att läggas ut i början på året när de flesta hunnit betala in sina avgifter.

Växtnäring

Mycket bra växtnäring till lågt pris finns till rsäljning hemma hos Ola Jansson. Ring för att komma och handla 0706548265.

Föreningen har en grupp på facebook, Örbyhus trädgårdsförening

För att komma åt sidan måste man ha ett facebook-konto och gå med i gruppen.

För programmet se program i menyn till höger.