Välkommen till Örbyhus trädgårdsförening

Medlemsutskick november 2021

Kära medlemmar,

Så smått har vi nu startat föreningens aktiviteter med årsmöte och föreläsningar om blåbärstry (förlagt i augusti för att kunna träffas säkrare). Vi besökte också i slutet av augusti den mycket träd- och buskrika trädgården hos paret Silver i Vendel. Under sommaren har vi också planterat och skött Örbyhusmackens blommor till fägring för alla som kommer och tankar.

Kommande aktivitet under hösten är kransbindning den 18/11 kl 18.30 på TE:s schakt. Du får ta med dig eget ris och pynt för din krans. Tråd och stommar kommer finnas att köpas för självkostnadspris. Vi fikar med glögg & pepparkakor medan vi pysslar. Anmälan endast via telefon & senast 10/11 till Anna 070-6509098. Välkomna!

Under nästa år har vi flera aktiviteter som planeras bl a: föreläsning om jord och vikten av dess kvalitet för odling, studiebesök på Salsta slott och upptäckande av trädgårdens historia, besök vid Svartbäckens trädgård, Örsundsbro. Vi kommer också ha årsmöte vid en mer vanlig tidpunkt, i mars månad med en föreläsning om perenner. Mer info om dessa och ev också andra aktiviteter kommer senare.

Vi hoppas att se er vid kommande aktiviteter & påminner samtidigt om:
•    årsavgiften för 2022 (100 kr för enskild, 150 kr för familj). Bankgiro 5299-6550 eller Swish 1233112588 (glöm inte att skriva ditt namn)
•    maila oss din mailadress (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) om du får denna info på papper. Det underlättar mycket för oss om vi kan maila ut information.

Vi önskar er en vacker och mysig höst,

Medlemskort

Som vi också beslutat tidigare så kommer vi istället för medlemskort (som ska tryckas och distribueras) ha en medlemslista på ICA för rabatten där. Den kommer att läggas ut i början på året när de flesta hunnit betala in sina avgifter.

Föreningen har en grupp på facebook, Örbyhus trädgårdsförening

För att komma åt sidan måste man ha ett facebook-konto och gå med i gruppen.

För programmet se program i menyn till höger.